EVENIMENTE VIITOARE

WORKSHOP HANDSON SAMSUNG EXPERIENCE

Dragi prieteni, Dragi colegi,

Ne face o deosebită plăcere să anunțăm Prima Ediție din cel mai nou concept inovativ hands-on, Samsung Experience, care a luat naștere datorită interesului pe care dumneavoastra l-ați acordat față de domeniul Ultrasonografiei.

Samsung Experience Timișoara va avea loc în perioada 7-8 Octombrie 2022, la Hotel Timișoara.

Alături de cei de la Samsung Medical veți avea ocazia de a folosi noile tehnologii de ecografie 3D/4D/5D în sesiunile de hands-on.

Pe lângă sesiunile hands-on, vom face cunoștință și cu Speakeri renumiți în acest domeniu, doctori care s-au asigurat că vom avea un conținut științific de cea mai înaltă calitate.

Evenimentul este dedicat medicilor primari și specialiști.

Vă așteptăm în număr cât mai mare!

Înregistrare aici: https://samsungexperience.medical-congresses.ro/ 

EVENIMENTE TRECUTE

Al 10-lea Congres al Societății Române de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie

 

 

ISUOG World Congress, 16-18 September 2022

Stimați colegi,

Ne face onoare să vă anunțăm în numele SOGR și SRUOG realizarea parteneriatului cu ISUOG prin care se oferă un discount de 10% din taxele de inregistrare virtuală pentru World Congress on 16-18 September.

The leading scientific event in Ultrasound in Obstetrics and Gynecology, ISUOG World Congress offers you the opportunity to engage with the latest scientific research and clinical best practice in ultrasound.  Find out more about the scientific program which includes plenary lectures, masterclasses, workshops and scan demonstrations.

The discount is valid until 18 July, use code LD2210PC02 and find out more at https://www.isuog.org/events/isuog-world-congress-2022/registration.html

Cu drag,
Prof.Dr.Radu Vlădăreanu
Prof.Dr.Daniel Mureșan